Lena Andersson

VD Berghs Förlag

Esmeralda är ambitiös och noggrann och har varit en stor tillgång för oss under en period med hög arbetsbelastning. Hon har engagerat sig med stor entusiasm och kloka synpunkter, har en utmärkt språkkänsla och hennes korrekturläsning är helt tillförlitlig.

Erika Feldt

Förlagsredaktör Word Audio

Jag har anlitat Esmeralda flera gånger som korrekturläsare och är mycket nöjd med hennes arbete. Hon är noggrann, observant och har en mycket god språkkänsla. Och hon levererar alltid i tid.

Ingrid Sillén

Förlagschef Migra Förlag

Esmeralda arbetar självständigt och har lätt att ta till sig ny information. Hon är noggrann och systematisk och behärskar språket till fullo. Det är trevligt att samarbeta med henne och hon är öppen och ansvarstagande.

Freyja Warden

Redaktör Dynamo Förlag

Det var ett nöje att arbeta med Esmeralda. Hon lyssnade på vad kunden önskade och levererade två fantastiska illustrationer! Hon är en illustratör som vi gärna arbetar med igen. 

Henrik

Aspirerande författare

Skicklig lektör som lärt mig mycket om både romanupplägg och förlagsbranschen som om synopsis och gestaltning. Mycket metodisk och noggrann, bra på att gå i dialog kring ambitioner och möjligheter. Esmeralda har inte minst lärt mig mycket om mina styrkor som författare.

Anna Lundgren

Projektledare Dynamo Förlag

Det är alltid väldigt givande och lärorikt att arbeta tillsammans med Esmeralda som korrekturläst och faktagranskat flera av våra böcker samt skrivit baksidestexter. Hon har förmågan att formulera stringent och lockande innehåll som bjuder in till läsning. Tack för ett bra samarbete!

Ingrid Sjökvist

Ordförande Liv i Sverige

Esmeralda har i flera år bidragit med illustrationer till en del av Liv i Sveriges texter och vi har varit väldigt nöjda med hennes bilder. Hon arbetar seriöst och är noga med resultatet. Hon har också ingått i vår redaktionskommitté och där bidragit med kreativa idéer av vitt skilda slag.

Annelie Olsson Larsson

Arbetet gick jättebra! Esmeralda satte sig in i projektet och levererade väldigt fina illustrationer till broschyren. Jag är jättenöjd!